3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Mutlu son!

Süper ligde son hafta karşılaşmasında saha ve seyircisi önünde Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile golsüz berabere kalan Kayserispor, kümede kaldı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Kayserispor Teknik Yönetimi ve futbolcular, sahada büyük sevinç yaşadı.

Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur, kümede kalma sevincini, atla saha turu atarak yaşadı. Kendi çiftliğinde yetiştirdiği Arap atı ile sahada tur atıp seyirciyi selamlayan Recep Mamur, ligde kalınca atla sahada tur atacağı yönünde Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki’ye söz verdiğini, Kayserispor’un ligde kalması ile bu sözünü yerine getirdiğini söyledi.

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Kayserispor’u ligde tutarak görevini yetirine getirdiğini kaydetti. Karaman, "Artık ben görevimi yaptım. Görevini yapmış bir teknik adamın duyduğu huzuru duyuyorum. Heralde en kısa zamanda yönetim kurulu toplanır ve ne yapacağımıza karar veririz. Ondan sonra da önümüze bakacağız" dedi.

Takımda kalıp kalmayacağı yönündeki bir soruya ise Karaman, "Ben Kayseri şehrinde özellikle bu büyük taraftarlarla birlikte güzel günler geçirdiğim için mutluyum. Bazıları mutlu olmadı ama onlar cevabını bugün aldı.

Herhangi bir şöy söylemek istemiyorum. Bu sezon yaptığımız hatalarıdan gelecek sezon için de dersler çıkarmalıyız. Sadece Kayserispor değil, Süper Lig’de başka takımımız da var. Onlar da akıllıca yoluna devam etmeli. Lig tarihinde ilk kez bir Anadolu şehrini iki takımı süper ligde temsil ediliyor. Bu, Kayseri için çok büyük bir onur ve gurur. Bunu çok iyi taşımak gerekiyor. İnsanlar zirveye çıkabiliyor ama zirvede herkesin gözü var bu nedenle zirveden çabuk inebiliyorlar. Dolayısıyla zirveye çıkmış iki Kayseri takımını ve bu takımların yöneticileri ile başkanlarını çok önemli görevler bekliyor. Ben inanıyorum ki, bu iki takımın başkanı ve yöneticileri bunun üstesinden gelecekler" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2005 Cumartesi 21:19:21
Güncelleme :28 Mayıs 2005 Cumartesi 22:19:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?