30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Niğde Karayolu'nda kaza: 2 ölü

Kayseri-Niğde karayolunun 20. kilometresinde 2 kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişide yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Nevşehir'in Acıgöl İlçesi'nden yola çıkan 50 LC 034 plakalı Ferhat Demir yönetimindeki arpa yüklü kamyon, Kayseri-Niğde karayolunun 20. kilometresinde Sezai Kaplan yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait 06 BB 372 plakalı kamyona arkadan çarptı. 

Kazanın ardından kontrolden çıkan her 2 kamyon yol kenarına devrilirken, Ferhat Demir'in kullandığı kamyonda bulunan komşusu Hüseyin Vural (17) olay yerinde hayatını kaybetti. Ferhat Demir ve Sezai Kaplan ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. 

Kazanın ardından Kayseri-Niğde karayolunun tek şeridi 3 saat boyunca trafiğe kapanırken, kamyonda bulunan arpalar yola saçıldı. Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü'ne ait iş makineleriyle yola saçılan arpalar kaza yerine gelen bir başka kamyona yüklendi. 

Kazada hayatını kaybeden Hüseyin Vural'ın, Nevşehir'in Acıgöl İlçesi'nden Kayseri'ye gelmek üzere komşusu olan Ferhat Demir ile birlikte yola çıktığı öğrenildi. Yaralılar Ferhat Demir ve Sezai Kaplan'ın hastanedeki tedavileri sürerken, kazayla ilgili soruşturmaya başlanıldığı bildirildi.
.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2006 Çarşamba 11:19:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?