5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Nineleri ve dedeleriyle yarıştılar

Kayseri Özel İstikbal İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencileri, büyükanne ve dedeleriyle birlikte farklı bir etkinliğe imza attı. Oyun hamurlarıyla çeşitli şekiller yapan minikler, hem eğlendi hem yarıştı.

Düzenlenen etkinlikte kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Salim Aydın, farklı bir etkinliğe imza attıklarını belirterek, “Küçük çocuklar, her zaman anne babalarıyla daha çok da dedeleriyle, büyükanneleriyle oynamak isterler. Onlarla birlikte olmak miniklere ayrı bir keyif yaşatır. Belki de en mutlu oldukları saatlerdir. Biz de bu ortamı okulumuzda hep birlikte yaşatmak ve yarışırken eğlendirmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik” dedi.

Büyükanneleri ve dedeleriyle birlikte oyun hamurundan çeşitli şekiller yapan miniklere, Müdür Yardımcısı Yakup Peker de büyük destek verdi. Velilerle kaynaşmaya vesile olan bu etkinliğin ardından miniklerin dans gösterisi de ilgiyle izlendi. Tüm yarışmacıların birinci ilan edildiği yarışmada, ayrıca katılımcılara günün anısına birer katılım belgesi verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 16:22:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?