1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Nişan takıları için adam kaçırdılar

KAYSERİ'de bozulan nişanın ardından 4 altın bilezik ve bir saati kendilerine iade etmedikleri gerekçesiyle kız tarafından bir kişiyi bıçak zoruyla kaçıran 5 kişi, polis tarafından yakalandı.


22 yaşındaki S.T. ile 3 ay önce nişanı bozan 23 yaşındaki Z.İ. ve yakınları, nişanda takılan takıları geri istedi. İddiaya göre, kız tarafı, 4 altın bilezikle, bir saati iade etmedi.

Bunun üzerine Z.İ., ağabeyi M.İ. (26) ve yakınları A.Ç (26), E.C. (24) ve A.A. (25), S.T.'nin kardeşi ve bekar evinde kalan A.T.'yi kaçırdı. Evde bulunan arkadaşının da polise haber vermemesi için cep telefonunu, bataryasını ve 2 sim kartını da gasp eden zanlılar, aileyi arayıp, 4 bilezik ve saati, İnönü Bulvarı'ndaki bir işyerine getirmedikleri takdirde kardeşlerini göremeyecekleri söyledi.

Şikayet üzerine harekete geçen Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçaklık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, belirlenen adreste zanlıları yakaladı.

‘Teşekkül oluşturmak suretiyle konut dokunulmazlığını ihlal’, ‘zorla adam kaçırma’, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘ölümle tehdit’ ve ‘gasp’ suçlarından gözaltına alınan 5 zanlı, sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Miliyet internet
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2007 Salı 18:07:12
Güncelleme :26 Haziran 2007 Salı 18:32:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?