2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

O bebeğin annesi bulundu

Kayseri'de önceki gün tuvalette bulunan 3 aylık bebeği, gayrimeşru ilişki sonucu dünyaya getiren 18 yaşındaki genç kızın tuvalete bıraktığı belirlendi. Kocasinan ilçesi Meydan Parkı’ndaki kadınlar tuvaletine bırakılan 3 aylık kız bebekle ilgili araştırma yapan polis ekiplerince çevredeki ve tuvaletin girişindeki güvenlik kameraları incelendi.

Araştırmalarda bebeği tuvalete 18 yaşındaki D.B’nin bıraktığı belirlendi. Emniyette ifadesi alınan D.B, cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

Bu arada, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri, bebeğin tuvalette bulunduğu gün kendilerine başvuran D.B’nin, "Evli bir Iraklı ile yaşadığı ilişkiden bebeği olduğunu, bu kişinin eşini boşayıp, kendisiyle evleneceğini vadettiğini ancak sözünü tutmadığını, bebeğini kuruma teslim etmek istediğini" söylediğini belirtti.

Yetkililer, devlet korumasına alabilecekleri bebek için nüfus cüzdanı çıkarılması durumunda işlemlerin daha hızlı yürüyeceği bilgisini verdikleri D.B’nin daha sonra kurumdan ayrıldığını kaydetti.

Bu arada, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde sağlık kontrolleri tamamlanan bebeğin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı çocuk yuvasında koruma altına alındığı bildirildi.

...
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2012 Cumartesi 15:29:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?