5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

O genç vahşeti anlattı

Kayseri'de kimliği belirsiz 4 kişi tarafından kaçırılarak işkence edilen lise öğrencisi, mezarlığa gömülerek ölüme terk edildi. Kendi imkanlarıyla mezardan çıkmayı başaran genç, hastanede tedavi altına alındı.

Melikgazi ilçesi Belsin semtinde ikamet eden lise öğrencisi O.A. (18), dün akşam kendisinden sigara ve ateş isteyen 4 kişi ile tartıştı. O.A. ayrıldığı sırada şahıslar kafasına vurarak bayılttıktan sonra bir otomobile bindirerek Kocasinan ilçesine bağlı Yeşil Mahalle'deki bir eve, oradan da Kuşçu Mahallesi'ne götürdü.

4 saldırgan, bileklerini bıçakla kesip, gözlerine yumruk atarak yaraladıkları genci betondan yapılmış hazır bir mezarın içine bırakarak, ağzını kapattı. Yaralı genç, atıldığı mezarın içinden güçlükle çıkarak yaklaşık 500 metre uzaklıktaki Kuşçu Mahallesi'ne ulaştı. Vatandaşlardan yardım isteyen O.A., ambulansla kaldırıldığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Tedavisi devam eden O.A. İHA muhabirine yaptığı açıklamada ise, kendisinden sigara ve ateş isteyen şahıslar tarafından kaçırıldığını belirterek, "Beni ilk önce Yeşil Mahallede bir eve götürdüler. Burada sürekli işkence gördüm. Daha sonra beni arabanın bagajına atıp Kuşcu Mahallesi'ndeki mezarlığa götürdüler. Mezarın içinde bileklerimi kestiler ve öleceğimi zannederek mezarın üstünü dikdörtgen beton parçalarıyla kapattılar. Benim öleceğimi zannediyorlardı. Kendimi kaybetmedim. Ayaklarımla beton parçalarını iterek dışarı çıktım ve ilerideki Kuşcu Mahallesi'ne ulaştım. Beni kaçıranlar biri şoför olmak üzere 4 kişiydiler'' dedi.

Jandarma ekiplerinin, olayla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü bildir

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2009 Pazar 17:57:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?