7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Ödüllü yönetmen Kandur Kayseri’de

ÖDÜLLÜ YÖNETMEN KANDUR KAYSERİ’DE

Monaco'da yapılan Uluslararası Film Festivali'nde "Çerkes" filmi ile 7 dalda ödül kazanan Çerkes asıllı ünlü yönetmen Muhittin İzzet Kandur'u ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki bir araya geldi.

Ünlü yönetmen Muhittin İzzet Kandur, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret etti. Monaco Uluslararası Film Festivali'nde 7 dalda ödül alan ve henüz Türkiye’de vizyona girmeyen 'Çerkes' filmi hakkında yönetmen Kandur’dan bilgi alan Başkan Özhaseki, Kuzey Kafkasya’da yer alan Kabardey-Balkarya Cumhuriyeti’nin Başkenti Nalçik ile Kayseri'nin 'Kardeş Şehir' olduğunu belirtti.

Hollywood ve Avrupa sinemasına emek veren, aynı zamanda 'Bonanza' filminin de yönetmeni olan Kandur ise, ilk defa geldiği Kayseri'yi çok beğendiğini ve hayran kaldığını belirterek, "Kayseri'ye gelmeden önce bu kadar büyük bir şehirle karşılaşacağımı tahmin etmiyordum. Gerçekten şaşırdım. Raylı sistem ile Erciyes Projesi de çok başarılı projeler. Kayseri'ye yeniden gelmeyi çok isterim" dedi.

ÖDÜLLÜ YÖNETMEN KANDUR KAYSERİ’DE
ÖDÜLLÜ YÖNETMEN KANDUR KAYSERİ’DE
İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2011 Pazartesi 15:12:04
Güncelleme :7 Şubat 2011 Pazartesi 15:31:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?