2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Oğlunu başına ateş ederek öldürdü

Kayseri'de oturan Nezir Akbulut, evlenmek için evi satması için kendisi ile tartışan oğlu Beşir Akbulut'u başına 5 el ateş ederek öldürdü.

Oğlunun baskıları nedeniyle yaklaşık 1 yıl önce İzmir’den Kayseri’ye göç eden baba Nezir’in 1 Ağustos'ta da başka bir ruhsatsız tabancayla oğlunu ayaklarından vurarak yaraladığı belirlendi.

Kocasinan İlçesi Argnıcık semti Cumhuriyet Mahallesi Osmangazi Caddesi'ndeki 4 katlı Sakin Apartmanı'nın 2'nci katında oturan Nezir Akbulut, adam yaralama suçundan cezaevinden yaklaşık 2 ay önce cezaevinden çıkan oğlu Beşir ile bilinmeyen tartışmaya başladı. Evi satıp evlenmek isteyen oğlu Beşir'e karşı çıkan Nezir Akbulut, tabanca ile oğlunun kafasına 5 el ateş ateş ederek öldürdü, Silah seslerinin duyulması üzerine komşuların haber vermesi üzerine polis ekipleri geldi.

Gelen polisler, daireye girerek oğlunu öldüren Nezir Akbulut'u yakaladı. Oğlunu öldürdüğünü itiraf eden Nezir Akbulut, “Ev yüzünden benimle tartıştı. Sonra da üzerine yürüyüp, beni hırpaladı. Öldüreceğinden korkup kendimi savunmak için tabancayla ateş ettim” dedi.

Nezir Akbulut, polis ekipleri tarafından Melikgazi Polis Merkezi'ne götürdü. Nezir Akbulut'un 1 Ağustos'ta da aynı nedenle tartıştığı oğlu Beşir'i ayaklarına korkutmak için 3 el ateş ederek yaraladığı, gözaltına alınarak tutukusuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi.

Recep İSTEK/DHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2007 Salı 16:17:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?