3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Öğrenci mahsur kaldı itfaiye seferber oldu

Kayseri’de öğrenim gördüğü okulda 6 saat boyunca mahsur kalan ilköğretim 8. sınıf öğrencisi polis ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, İstiklal İlköğretim Okulu’da önceki gün meydana gelen olayda, 8. sınıf öğrencisi Şerife Arslan, okul dağılırken içeride kitaplarının kaldığını fark ederek tekrar okula girdi. Daha sonra dışarı çıkmak için kapıya gelen Şerife, okulda kendisinden başka kimsenin kalmadığını ve binanın kapılarının kilitli olduğunu gördü. Yaklaşık 6 saat boyunca içeride kurtarılmayı bekleyen küçük kız gelen giden olmayınca bağırarak çevredeki vatandaşlara sesini duyurmayı başardı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri okulda kalan kız çocuğunu kurtarmak için bahçeye girdi. Binanın zemin katındaki pencerelerin demir parmaklıklarla kapalı olması nedeniyle itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdiven yardımıyla küçük kızı kurtardı. Yaklaşık 6 saat sonra okuldan çıkarılan ilköğretim öğrencisi, polis tarafından ailesine teslim edildi.

kayseri
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 11:20:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?