4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Öğrenciler Sivritaş'ı ziyaret etti

Atatürk Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Kütüphaneler Haftası münasebetiyle Okul Müdürü Alper İbrahim Bişkin, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Mustafa Akdağ ve okul öğrencilerinden oluşan bir grup Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sivritaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kocasinan Okuyor Kampanyası ile ilgili öğrencilerin sorularını yanıtlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sivritaş, öğrencilere okuma ile ilgili tavsiyelerde bulundu.

Daha sonra Kayseri 75. Yıl İl Halk Kütüphanesi ziyaret eden öğretmenler ve öğrencileri, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Mehmet Çakır, kütüphanenin ilgili bölümlerini öğrencilere gezdirdi. Kütüphane hakkında bilgiler veren Mehmet Çakır, öğrencilerin kütüphane üyeliklerini de yaptırdı.

Öğrencilerle beraber konferans salonunda Kayserili yazar Ahmet Sıvacı’nın "Çınarlar Sessiz Çöker" adlı kitabından kendisi ile ilgili bir hikayeyi öğrencilere okudular. Kayseri halkını, öğrencilerini her zaman kütüphanelerine beklediğini söyleyen kütüphane müdürü Mehmet Çakır, Atatürk Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve idarecilerine teşekkür etti.

 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 14:26:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?