5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Öğrencilerin gösterisi büyüledi

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde bulunan Has Çelik Anaokulu öğrencilerinin sömestri tatili nedeniyle düzenlenen gösterileri, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Has Çelik Anaokulu'nda düzenlenen dönem sonu gösterisi ve sergiye, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şener Serim, Okul Müdürü Hüseyin Baktır, okul öğretmenleri ve veliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Hüseyin Baktır, okul öncesi eğitimin önemine değinerek, kaliteli eğitimin en önemli basamaklarından birisi olan anaokulunun, öğrencilerin kendilerini geliştirmelerinde en önemli etken olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından yaklaşık 70 kadar anaokulu öğrencisi, dönem boyunca öğrendikleri şiir, piyes, halk oyunları ve dans gösterilerini sundu. Minik öğrencilerin gösterileri büyük beğeni toplarken, öğretmenler ve veliler tarafından uzun süre alkışlandı.

Gösterilerin ardından öğrenciler tarafından dönem boyunca yapılan el işi sergisi Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem tarafından açıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 15:25:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?