4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Öğrencilerin karne sevinci!

Kayseri'de örgün eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrenciler, 2007-2008 eğitim öğretim yılı birinci döneminin bitmesi ile karnelerini aldı. Karnelerini alan bazı öğrenciler ise karda top oynayarak tatilin tadını çıkardı.

2007-2008 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi, bugün ilköğretim ve lisede eğitim gören öğrencilerin karnelerini almasıyla sona erdi. Örgün eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrenciler, ilk yarıyıldaki çalışmalarının karşılığı olan karnelerini alarak yaklaşık 2 haftalık yarıyıl tatiline çıktı. Karnelerini alan öğrenciler iki haftalık tatil sürecini, kitap okuyarak ve gezerek geçireceklerini söyledi.

Notları kırık olan veya yeni yönetmelik gereği beklediği notları karnesinde göremeyen bazı öğrenciler ise gözyaşlarını tutamadı. Nazmi Toker İlköğretim Okulu'nda eğitim gören bazı öğrenciler ise karnelerini alır almaz okul bahçesinde futbol oynayarak streslerini attılar. 2007-2008 eğitim-öğretim yılının ikinci yarısı, 11 Şubat Pazartesi günü başlayacağı ve 13 Haziran'da sona ereceği öğrenildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2008 Cuma 11:30:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?