5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Öğrencilerin sertifika heyecanı

Kayseri Büyükşehir Belediye Konservatuarı'nda öğrenim gören 500 öğrenciye sertifika verildi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen '2008-2009 Öğretim Yılı Yıl Sonu Sertifika Programı'na Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan'ın yanı sıra konservatuar öğrencileri ile öğrencilerin yakınları katıldı.

Burada bir konuşma yapan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan, Başkan Mehmet Özhaseki önderliğinde Kayseri'nin kültür hayatına renk katmak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar arasında konservatuar faaliyetlerinin önemli bir yer tuttuğunu belirterek, "Yıl içerisinde düzenlenen konserler, tiyatrolar ve sergilerin yanı sıra 16 branşta yaklaşık 3 bin kişiye konservatuar eğitimi veriyoruz" dedi.

Öğrenciler adına bir konuşma yapan Bahar Kaplan ise, aldıkları eğitimin kendileri açısından çok yararlı olacağına inandıklarını belirterek, "Her seviyeden insana anlayabilecekleri tarzda eğitim veriliyor olması kursların önemini arttırıyor" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Genel Sekreter Mustafa Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata ve Daire Başkanı Oktay Durukan tarafından öğrencilere sertifikaları verildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 18:06:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?