4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Öğrencilerin tiyatro keyfi

Kayseri’nin Hacılar İlçesinde bulunan Saffet Arslan İlköğretim Okulu öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi Çocuk Tiyatrosu tarafından oynanan “Nasreddin İnadı Sonu” adlı oyunu izledi.

Hacılar Belediyesi’ne ait otobüs ile Şehir Tiyatrosu’na gönderilen öğrenciler, oyun saatine kadar Mimarsinan Parkı’nda gönüllerince eğlenerek, keyifli zaman geçirmenin tadını çıkardılar. Okul Müdürü Seyfettin Çalışkan eşliğinde ilk defa Şehir Tiyatrosu’nda oyun izleyecek olmanın heyecanını yaşayan 50 okul öğrencisi, kendilerine bu imkanı tanıyan Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem’e teşekkür ettiler.

Saffet Arslan İlköğretim Okulu 6-A sınıfı öğrencilerinden Hanife Mert, hem okul hem de bireysel olarak ilk defa Şehir Tiyatrosu’na geldiğini ifade ederek, “Okul olarak ilk defa Şehir Tiyatrosu’na geliyoruz. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yaklaşık bir saat süren oyunda, Nasreddin Hoca’nın hem güldüren, hem de düşündüren mizacını sahnede izleme fırsatını bulan öğrencilerden Hatice Usta da, “Tiyatro gerçekten çok güzeldi” diyerek, Başkan Herdem’e ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Okul Müdürü Seyfettin Çalışkan da, Hacılar ilçesinde, son zamanlarda eğitim ile birlikte sosyal ve kültürel etkinlikler alanında da bir ivme olduğuna dikkat çekerek, “Okul olarak, Başkanımız Sayın Ahmet Herdem’in destekleriyle öğrencilerimizi bu kültürel etkinliklerin içine kattık. Kendisine bu konuda desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2008 Pazartesi 14:17:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?