4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Öğretmenin en hazin bayramı

Şanlıurfa'dan bayram tatili için memleketi Kayseri'ye gelen öğretmenin kullandığı otomobil ile bir yolcu minibüsü çarpıştı.

Kazada öğretmenin 4 yaşındaki oğlu hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, akşam saatlerinde Kayseri-Malatya karayolunun 87. kilometresinde bulunan Pazarören mevkisinde meydana geldi.

Şanlıurfa'dan bayram tatili için memleketi Kayseri'ye gelen Osman D. (29) yönetimindeki 38 D 5228 plakalı otomobil ile Sarız ilçesi istikametine giden ve şoförü belirlenemeyen 38 SV 608 plakalı yolcu minibüsü kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Osman D.'nin 4 yaşındaki oğlu Furkan D. hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybederken, Cüneyt Ü. (25), Hasan E. (25), Sultan E. (21), Yusuf K. (35), Birol D. (36), Garip T., Ali T., Burhan Y., Mehmet Ç., Mahiye Ş. (59), Osman D., Raziye D. (29) ve Büşra D. (2) yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Pınarbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan Cüneyt Ü., Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazada hayatını kaybeden Furkan D.'nin cesedi Pınarbaşı Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, ulaşımın kontrollü olarak sağlandığı Kayseri-Malatya karayolu ise tekrar ulaşıma açıldı. Kazayla soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 22:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?