4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Okçuluk Milli Takımı kampa girdi

Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun 2008 yılı programında yer alan büyükler ve gençler milli takım seçme ve hazırlık kampı Kayseri'de başladı.

Okçuluk Milli Takımı Polonya'da düzenlenecek olan dünya şampiyonası kampının hazırlık ve seçmelerine Kayseri'de başladı. Kadir Has Spor Merkezi'nde hazırlıklarına devam eden Okçuluk Milli Takım kampı, 24 Aralık tarihine kadar 32 ilden 64 sporcunun katılımlıyla Kayseri'de devam edecek.

Kamp hakkında açıklamalarda bulunan Okçuluk Milli Takım Antrenörü İzzet Tekeli, kampın ilk 3 gününde sporcular arasında eleminasyon usulüne göre yarışmalar yapılacağını ifade etti.

Büyükler ve gençler okçuluk dünya şampiyonasının seçme ve hazırlık kampına Kayseri'de başladıklarını belirten Antrenör Tekeli, "Son derece neşeli bir ortamda devam eden kampımız 23 Aralık 2008 akşamı sona erecek. Kampımıza Kayseri'de başlamamızın nedeni, burada yeni bir salon ve rahat bir çalışma ortamımızın bulunmasıdır. Buradaki kampımızın amacı 3-8 Mart 2009 tarihleri arasında Polonya'da yapılacak olan gençler ve büyükler dünya şampiyonasına hazırlıktır. Şuan 64 sporcu, 10 antrenör, 2 teknik eleman ve 76 kişiden oluşan bir ekibiz. Burada eleme sonucu 64 sporcuyu 32 sporcuya düşürerek daha sonra Aksaray ve İzmir'de yapılacak olan diğer kamplarda bu sayı 16'ya düşürülecektir. Bu 16 sporcu ülkemizi Polonya'da düzenlenecek olan dünya şampiyonasında temsil edecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2008 Pazar 19:44:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?