4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Okul arkadaşları 25 yıl sonra buluştu

Kayseri Sümer İlköğretim Okulu'nda 1983 -1984 eğitim öğretim döneminde mezun olan 9 arkadaş, 25 yıl sonra bir araya gelerek, hasret giderdiler. 

Kayseri'de 1981 yılında Sümer İlköğretim Okulu'nda eğitim-öğretime başlayan 30 öğrenciden 9'u, 25 yıl sonra Elmacıoğlu İskender Et Lokantası'nda bir araya geldiler. 1983-1984 dönemi mezunu olan Alaattin Keykubat, Ramazan Gündüz, Mehmet Coşar, Soner Küçük, Yener Halıcı, Aydemir Çavdar, Murat Dilekmen, Necmettin Şahin ve Erdal Kestane isimli arkadaşlar, uzun yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar. Ramazan Gündüz ve Murat Dilekmen'in büyük çaba sarf ettiği yemekli buluşmada bir araya gelen 9 arkadaş, Kayseri ve Bünyan ilçesi ile Nevşehir ve Aksaray'da çalıştıkları belirtildi. Çeyrek asırlık zamandan sonra bir araya gelmenin mutluğunu yaşadıklarını belirten arkadaşlar, dünyada kutuplaşmanın ön plana çıktığı bir zamanda biraya gelerek dostluklarını pekiştirmeleri gerektiğini vurguladılar.
25 yıl sonra bir araya gelmenin keyfini yaşayan 9 arkadaş önümüzdeki yıllarda Türkiye genelinde görev yapan diğer arkadaşlarına da ulaşarak, onlarla daha geniş katılımlı birliktelik gerçekleştireceklerini ve bu buluşmayı geleneksel hale getirmek istediklerini ifade ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2008 Pazar 09:49:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?