1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Okul dönüşünde anne kaza kurbanı

Kayseri'de kızını okuldan alıp eve götürmek isteyen anne, minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybetti. Küçük kız ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.


Edinilen bilgiye göre; Hürriyet Mahallesi Yoncalı Sokak'ta meydana gelen trafik kazasında, kızı G.G.'yi (7) okuldan alan anne Saniye G. (32), eve dönüş yolunda Yoncalı Caddesi üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışırken, sürücüsü belirlenemeyen 38 LL 535 plakalı özel bir derneğe ait minibüs, anne ve kıza çarptı.

Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan küçük kız G.G., ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, anne Saniye G. olay yerinde hayatını kaybetti. Durumu haber alan ve
olay yerine gelen baba, sinir krizi geçirdi. Acılı baba, polis ekipleri tarafından sakinleştirildi. Anne Saniye G.'nin cesedi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2007 Cumartesi 03:37:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melahat gül IP: 88.224.222.xxx Tarih : 6.11.2007 23:34:11

bu kaza çok acı bu kazanın meydana geldiği yer çok düzensiz yetgililere duyrulur orayla ilgilenirseniz bu facialar zan ediyorum bir daha yaşanmaz