5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Okul inşaatı hızla tamamlanıyor

Kayseri'nin Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılan ve geçtiğimiz yıl temeli atalın 24 derslikli ilköğretim okulu inşaatı hızla tamamlanıyor.

Kayseri'de yaptığı hizmetlerle referans belediye olma özelliği taşıyan Melikgazi Belediyesi, hayırseverler kervanına katılarak bölgenin gelişmeye açık olan Karacaoğlu Mahallesi'nde yaptıracağı 24 derslikli ilköğretim okulu inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Çalışmaları yakından takip eden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, okul inşaatında incelemelerde bulunarak, bilgiler aldı. Budara bir açıklama yapan Başkan Büyükkılıç, çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. Başkan Büyükkılıç, “Şu anda yüzde 55-60 oranında inşaat tamamlandı Burada yaptırdığımız okul ile 60-70 kişilik sınıfları 30 kişilere düşürecek çalışmaya katkı sağlayacağız. Milli eğitime teslim edeceğimiz bu okulumuzla ilgili daha önce protokol yapmıştık. 24 derslik ve ana sınıfı olan, içinde akıllı tahtası ve her türlü teknolojik donanımın olacağı okulumuzu 2009-2010 eğitim öğretim yılına yetirmek için gayret göstereceğiz. Okulumuzun hayırlı olmasını temini ediyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Melikgazi Belediyesi'nin her alanda öncü ve referans olduğunu hatırlatan Başkan Büyükkılıç, “Vatandaşların her türlü taleplerini değerlendirerek çözüm yolları arıyoruz. Hiç bir zaman 'bu bizim işimiz değil', 'yapamayız' demiyoruz. Okul yaptırıyoruz, okullarımızın çevre düzenlemesini yaparak, öğretmenler odalarımızı yeniliyoruz, kırtasiye yardımı yapıyoruz, öğrencilerimizin daha iyi İngilizce öğrenmelerini sağlamak için internet üzerinden İngilizce kursları veriyoruz. Yani kısacası halkımızın refahı ve mutluluğu için her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 16:31:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?