7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Okul inşaatı sürüyor

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak eğitime ve öğretime büyük önem verdiklerini ve 2 yıl önce Karacaoğlu mahallesinde 24 derslikli okul yaptırarak hizmete açtıklarını söyledi.

Osmanlı mahallesinde yer alan Zenger Güç ilköğretim okulunda öğrencilerin çok kalabalık sınıflarda ders aldıklarını bu sıkışıklığı rahatlatmak üzere ek bina yaptırıldığını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, “İnşaatı devam eden okulumuzun 2012-2013 eğitim öğretim yılına yetiştirilecektir. Sınıfları en fazla 30’ar kişilik olacak ve içerisinde akıllı tahtası da dahil olmak üzere, her türlü bilgisayar donamını yer alacaktır. 20 derslikli ilköğretim okulunda, öğretmen odası, bilgisayar odası, toplantı ve tiyatro salonu, idari bölümler, kantin gibi bölümleri bulunmaktadır” dedi.

Çalışmaları yerinde inceleyerek 80. Yıl İlköğretim Okulu’nun öğretmenler odasının düzenlenmesi talebini de geri çevirmeyerek, gelecek yıl yapılması için gerekli talimatı veren Başkan Memduh Büyükkılıç, öğrencilerle de bir süre sohbet ederek,”Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin daha donanımlı olması, daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sizlerde bizim bu emeklerimizi boşa çıkartmamak için çok çalışın ve başarılı olun. Bugün bu makamlar da bizler varız yarın sizler olacaksınız. Siz ne kadar donanımlı ve bilgili olursanız memleketimiz ve ülkemize yapacağınız hizmetler o kadar büyük olur” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2011 Pazartesi 12:23:38
Güncelleme :2 Kasım 2011 Çarşamba 19:43:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?