5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Okullar dezenfekte edildi

OKULLARDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

Kayseri'nin Talas Belediyesi tarafından ilk ve orta dereceli okullarda, domuz gribi virüsüne karşı dezenfekte çalışması yapıldı.

Açıklamalarda bulunan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, son günlerde oldukça tehlikeli ve ölümcül bir hastalık haline gelen A (H1N1) virüsüne karşı ilçe genelinde eğitim faaliyeti gösteren okullarda dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Başkan Yıldırım, “Domuz gribi virüsünün yaygınlaşma tehdidine karşı tedbir almak için dezenfekte çalışması başlattık. Temizlik işleri müdürlüğümüze bağlı ilaçlama ekipleri, okullarımızda hafta sonu mesai yaparak öğrencilerin kullandığı her türlü malzeme ile birlikte sınıfları, tuvaletleri, öğretmen odalarını, kantinleri ve koridorları dezenfekte ediyor. İnsanlarımızı kaygılı hale getiren domuz gribi virüsünün ilçemizde görülmemesi için bir dizi temizlik çalışmaları gerçekleştirmekteyiz. Belediye binamız başta olmak üzere tüm sosyal merkezlerimizi ilaçladık. En çok kullanım alanları elbette eğitim kurumlarımızdı. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın sağlığı bizim için çok önemli. İnşallah bu virüsle ilgili bir vaka yaşamayız. A (H1N1) virüsüne karşı ilaçlama çalışmalarımızı ilçemizdeki diğer kamu kurumlarının hizmet binalarında da gerçekleştireceğiz. Sağlıklı bir ilçe için hizmetlerimizi hızla sürdürmekteyiz” dedi.

OKULLARDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI
OKULLARDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2009 Pazartesi 12:45:04
Güncelleme :9 Kasım 2009 Pazartesi 13:03:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?