30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Ölüm bankta yakaladı

Emekli maaşını almak için eşiyle birlikte Ziraat Bankası Kayseri Merkez Şubesi'ne gelen talihsiz vatandaş, dinlenmek için oturduğu bankta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde emekli maaşını almak için eşi Hatice Kurt ile birlikte Ziraat Bankası Merkez Şubesi'ne gelen Ethem Kurt (73), aşırı yoğunluk sebebiyle bir süre bankada bekledi. Daha önce kalp krizi geçirdiği bildirilen Ethem Kurt, uzun bekleyişin ardından rahatsızlanınca eşinin isteği üzerine banka dışına çıkarak bir banka oturdu, eşi Hatice ise bankada emekli maaşını alabilmek için beklemeye devam etti. Yaklaşık 1 saat sonra eşinin emekli maaşını alan Hatice Kurt, döndüğünde eşi Ethem Kurt'un bank üzerinde hareketsiz bir şekilde yattığını fark etti. Çevredeki esnafın haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde Ethem Kurt'un hayatını kaybettiğini tespit etti. Ethem Kurt'un kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği bildirilirken, olay yerine gelen polis ekipleri bölgeyi güvenlik şeridiyle kontrol altına aldı. 

Cumhuriyet savcısının talimatı üzerine talihsiz vatandaşın cesedi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 
.
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2006 Pazartesi 15:49:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?