7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Önce inşattan düştü sonra...

İKİ AY ÖNCE İNŞAATTAN DÜŞEN İŞÇİYİ ELEKTRİK ÇARPTI

İki ay önce inşaattan düştüğü için ayakları kırılan bir işçinin iyileşmesinin ardından başladığı yeni işinde bu kez elektrik çarptı ve vücudunun yüzde 25'i yandı.

İki ay önce inşaattan düştüğü için ayakları kırılan 38 yaşındaki O.E.'nin peşini talihsizlik bir türlü bırakmadı. Ayaklarının kırılmasından sonra 2 aylık sürede iyileşen O.E.'yi bu kez elektrik çarptı ve vücudunun yüzde 25'i yandı. Edinilen bilgiye göre, Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde inşaat ustası olan O.E., ayakları kırıldıktan iki ay sonra iyileşerek yeniden çalışmaya başladı. Talihsizliklerin peşini bırakmadığı O.E., iki gün önce başka bir inşaatta çatı katına kum çekerken asansörün kablosundan tuttu. Kabloyu tutmasıyla birlikte elektrik akımına kapılan O.E., ağır yaralandı. İnşaatta bulunan yakınları tarafından Adana Tufanbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan O.E., burada yapılan müdahalenin ardından Kayseri Devlet Hastanesi Araştırma ve Eğitim Merkezi acil servisine getirildi. Doktorların yaptığı ilk müdahalede 3 bin watt'lık elektrik akımına kapıldığı öğrenilen O.E.'nin vücudunun yüzde 25'inin yandığı belirlendi.

Yapılan ilk müdahale sonrasında O.E., yanık ünitesi bulunan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

O.E.'nin tedavisi sürerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2011 Pazar 13:57:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?