5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Organik pazarlara ilgi büyük

KOCASİNAN'DA ORGANİK ÜRÜN PAZARLARINA BÜYÜK İLGİ

Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, sağlıklı bir çevrede, sağlıklı ürünler üretilip tüketilmesini teşvik amacıyla kurulan organik ürün pazarlarının yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Bekir Yıldız, özelilikle ilçeye yeni bağlanan mahallelerde vatandaşların bağında bahçesinde yetiştirdiği, hormonsuz, katkısız, tamamen doğal organik ürünlerin vatandaşlara sunabilmesi amacıyla üretici ve tüketiciyi buluşturan organik ürün pazarlarına her iki tarafında ilgi gösterdiğini kaydetti. Erciyesevler, Beyazşehir ve Fatih Semt Pazarı'nda organik ürün pazarı da kurulduğunu belirten Başkan Bekir Yıldız, “Üretici sabah erken saatlerde topladığı katkısız organik ürünleri hemen aracına yükleyip, organik ürün pazarına getiriyor. Vatandaşlar da burada ürünleri elleriyle seçip alıyor. Alıcı da satıcı da çok memnun olduğunu ifade ediyor. Vatandaşımızın sağlıklı ürünler tüketmesini sağlamak bizim hedeflerimiz arasındadır” dedi.

Organik ürün pazarında ürünlerini sergileyen üreticiler, temiz, kapalı bir mekanda belediyenin yer tahsisinden çok mutlu olduklarını belirterek, “Bu ürünleri daha önce satamıyorduk. Şimdi böyle bir imkan verildi, müşterimiz de geliyor, çok memnunuz. Kocasinan Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

KOCASİNAN'DA ORGANİK ÜRÜN PAZARLARINA BÜYÜK İLGİ
KOCASİNAN'DA ORGANİK ÜRÜN PAZARLARINA BÜYÜK İLGİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2009 Perşembe 18:36:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?