1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Osman Güneş'ten Kayseri'ye veda

İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı görevine atanan Kayseri Valisi Osman Güneş, yaptığı veda konuşmasında duygusal anlar yaşadı.

Kayseri Valisi Osman Güneş, 22 Temmuz seçimleri döneminde İçişleri Bakanlığı görevini yürütmesinin ardından yeni hükümetin kurulması ile birlikte tekrar Kayseri Valiliği görevine dönmüştü. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kendisini İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı'na getiren kararnameyi onaylamasının ardından Güneş, Kayseri'ye veda etti. Güneş'in Elmacıoğlu Restaurant'ta Kayseri protokolüne verdiği veda yemeğine AK Parti Kayseri milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Garnizon Komutanı Veysi Ağar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, oda başkanları, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Güneş, zaman zaman duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Güneş, devlet memurlarının sık sık görev yerlerinin değiştiğini, bu değişikliğinin kendileri açısından hem iyi hem de kötü olduğunu belirterek, "Gittiğimiz her yerde güzel dostlar ediniyoruz. Buraya gelirken sizlere söylemek üzere tasarladığım ve paylaşmak istediğim pek çok şey vardı ama hepsini unuttum. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlardan birini yaşıyorum. Bir yöneticinin hizmet edebilmesi için her türlü olumlu şartı bir arada bulabileceği bir ilde olmaktan her zaman gurur duydum" dedi. Konuşmasının sonuna doğru herkesten helallik isteyen Müsteşar Osman Güneş'in gözleri doldu. Konuşmasının sonunda Doğu Türkistanlılar Derneği Genel Başkanı Seyit Tümtürk tarafından Müsteşar Osman Güneş'e Türkistan kaftanı giydirildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2007 Salı 13:06:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet Er IP: 88.250.72.xxx Tarih : 26.03.2008 15:23:46

Sevgili Kıymetli Değerli Saygıdeğer Sayın Valim Sizlere Yeni Görevinizde ve Üstün Görevlerinizde Başarılarınızın Devamını Dilerim Sizlere Uzun Bir Ömür Boyu Sağlıklı Yaşam Hayatı Diliyorum Ellerinizden Öpüyorum Her Şey Gönlünüzce Olsun Yüce Allahım Sizler Gibi Kıymetli Değerli Saygıdeğer Sevecen CanaYakın GülerYüzlü İnsan Dolu Kapli İşinde Çalışkan Görevinde Başarılı Atatürk İlke ve İnkılapları Işığı Doğrultusunda Böyle Bir İyi Doğru Dürüst Devlet Adamını Allahım Başımızdan Hiç Bir Zaman Esirgemesin Sevgili Kıymetli Manevi Oğlunuz Yüce Tüm Türk Emniyeti Polis Teşkilatı Camiasının Sevilen ve Sayılan Bir Emniyet Hayranı Bir Polis Aşığı Doğuştan Bir Polis Sevdalısı ÖksüzYetim Ahmet Er...NOT:ÇOK SEVDİĞİM SEVGİLİ SAYIN:OSMAN GÜNEŞ.T.C.İÇİŞLERİ BAKANI MÜŞTEŞARIMIZA HİTABEN YAZDIĞIM BİR TEBRİK VE KUTLAMA MESAJIM...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...TÜRKPOLİSİ:VURULUNCA DEĞİL UNUTULUNCA ÖLÜR...SEVGİ VE SAYGILARIMLA...