5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

ÖSS birincisine otomobil

Öğrenci Seçme Sınavı'nda (ÖSS) sözel-1 ve eşit ağırlık-1 puan türlerinde Türkiye birincisi olan Kayserili Mustafa Öztürk'e, eğitim gördüğü Özel Hisarcıklıoğlu Liseleri tarafından otomobil hediye edilecek.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Özel Hisarcıklıoğlu Liseleri Müdürü Muhammet Duru, Kayseri'nin son yıllarda eğitim anlamında önemli bir yere geldiğini söyledi. Türkiye birincisi olan öğrencileri Mustafa Öztürk'ün kendileri için gurur kaynağı olduğu kaydeden Muhammet Duru, ÖSS sonuçlarına göre okulda eğitim görmüş öğrencilerin sınavı kazanmada yüzde 100 başarı elde edildiğini belirtti. Muhammet Duru, 5 yıl önce yönetim kurulunun aldığı karar gereği Türkiye derecesini elde eden Mustafa Öztürk'e önümüzdeki günlerde Vali Mevlüt Bilici'nin katılımıyla otomobil verileceğini kaydetti.

"ÖZEL HİSARCIKLIOĞLU LİSELERİ BİR YILDA 30 KUPA VE MADALYA KAZANDI"

Özel Hisarcıklıoğlu Liseleri Müdürü Muhammet Duru, eğitim anlamında derecesi bulunan okulun sportif faaliyetlerde de başarısının yüksek olduğunu belirtti. Okul Müdürü Duru, "Türkiye Deplasmanlı Hentbol 1. Lig'inde mücadele eden Kayseri Atlas Eğitim Spor Kulübümüzün yanı sıra birçok spor dalında başarımız bulunuyor. Kaliteli, mücadeleci, güzel sporcular çıksın ve milli takıma gitsinler, en iyi şekilde bizi temsil etsinler diye çalışmalarımız devam ediyor. Kuvvetli bir sponsora ihtiyacımız var. Bunu sağladığımız zaman iyi bir yere geleceğimize inanıyorum. Bu takım içerisinde milli sporcular çıkarmayı hedefliyoruz. Özel okullara bakıldığı zaman bu tür sportif faaliyetlerde bulunan okul sayısı az. Basketbol, voleybol, koşu veya atletizmde ve birçok spor dalında ve yüzmede başarı elde etmiş durumdayız. Türkiye dereceleri ve Kayseri derecelerimiz var. Gelecek yılda çok önemli adımlar atacağımızı düşünüyoruz. Bir yıl içerisinde 30 civarında kupa ve madalyamız oldu. Gelecek yıl bu anlamda madalyalarımızı artıracağız. Atlas Eğitim Kurumları diğer kurumlara göre çok çok önce gidiyor” şeklinde konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2009 Pazar 14:16:10
Güncelleme :16 Ağustos 2009 Pazar 14:59:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?