3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Öykü-Berk kardeşler Kayseri'de

Sanatçı Öykü-Berk Gürman kardeşler Kayseri’de verdikleri konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattılar.

Bir güzellik firmasının davetlisi olarak Kayseri'ye gelen Öykü-Berk kardeşler, Kayseri Park Alışveriş Merkezi’nde hayranlarıyla bir araya geldi.

Flamenko tarzında söylenen Türkçe şarkılarla gençleri coşturan Gürman kardeşler, yaptıkları hareketlerle de büyük alkış aldılar. Konserinde türkülere de yer veren Gürman kardeşler, çıkış yakaladıkları 'Evlerinin önü boyalı direk' parçasını seslendirirken, hayranları da eşlik etti. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Öykü-Berk kardeşler, hayranlarıyla sıcak diyaloglar kurup, sorulan sorulara içtenlikle cevap verdikleri gözlendi.

Konserin bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gürman kardeşler, Kayseri'ye daha öncede geldiklerini belirttiler. Gürman kardeşler, 9 yaşından beri müzikle uğraştıklarını, ama kamuoyunun kendilerini yeni tanıdığını söyledi. Daha öncede albüm çalışmaları yaptıklarını söyleyen Öykü Gürman, “İnternete koyduğumuz 'Evlerinin önü boyalı direk' şarkısı popüler olmadan öncede de bizim albüm çalışmalarımız vardı. Bu şarkıyı albümümüze katarken de başarılı olacağımızı biliyorduk. Amacımız ülke müziğine sahip çıkmak, bu sayede dünyaya açılmaktır. Dünya çapında bir takım şeyler yapmak istiyoruz. Eurovision için teklif gelirse katılmayı düşünmüyoruz. Çünkü sonuçlar belirlenirken siyasi yönlerin ağır bastığı kanaatindeyiz. Ama Türkiye'yi başka platformlarda temsil etmek isteriz'' şeklinden konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 10:26:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
buse ekiciler IP: 85.98.171.xxx Tarih : 6.08.2008 11:48:14

ben kayeriden buse konsere gelemedim üzüldüm ama bidaha konser 10 ekim olsun istiyorum öykü berk i çooook seviyoruuum