8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Özel Eras Koleji tanıtıldı

ÖZEL ERAS KOLEJİ'NİN TANITIMI YAPILDI

Eras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eraslan, holdinge bağlı Özel Eras Koleji'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Okulu gezen basın mensuplarına eğitim birimleri ve fiziki durum hakkında bilgi verildi.

Özel Eras Koleji'nde gerçekleştirilen toplantıya Eras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eraslan'ın yanı sıra, Eras Koleji Genel Koordinatörü Leman Cengiz, İlköğretim Müdürü Sabahattin Yılmaz, Lise Müdürü Nurettin Aydın ve idareciler katıldı.

Toplantı kolejin 600 kişilik Osman Kavuncu Konferans Salonu'nda başladı. Eras Koleji'nin fiziki durumu hakkında bilgi veren Genel Koordinatör Leman Cengiz, kolejin emsalleri arasında rakipsiz olduğunu söyledi. Her alanda başarılı olmayı düstur edindiklerini dile getiren Cengiz, sanatla, sporla, kültürle iç içe olmayı eğitimin en temel unsuru kabul ettiklerini vurgulayarak, “Çünkü biz geleceği inşa ediyoruz” dedi.

Eras Koleji öğrencilerinin her sınıf seviyesinde girdikleri genel sınavlarda 500 tam puan alma başarısı gösterdiklerini ifade eden Genel Koordinatör Cengiz, bu başarıların henüz üçüncü yılında olan okulları için çok önemli olduğunu belirtti. Cengiz, Lise öğrencilerinin bu yıl ilk kez girecekleri Seviye Belirleme Sınavı'ndan da başarı beklediklerini kaydetti.

Yüzme, basketbol ve satrançta kazandıkları Kayseri birinciliklerinden de bahseden Leman Cengiz, çocuklara daha iyi eğitim ve öğretim sunma gayretinde olduklarını söyledi. Genel Koordinatör Cengiz'in açıklamalarının ardından barkovizyon eşliğinde okulun tanıtımı yapıldı.

Okulun konferans salonundaki toplantının ardından basın mensupları Eras Koleji'nin eğitim birimlerini gezdi. Okul idarecileri, derslikler, sağlık odası, AR-GE odası, psikolojik danışma ve rehberlik odası, Fizik, Kimya, Biyoloji, Bilgisayar laboratuarları, sosyal bilgiler ve müzik derslikleri, teknoloji tasarım ve görsel sanatlar atölyesi, kütüphane ve bale salonunu gezdirerek basın mensuplarına bilgi verdi.

Basın mensupları Özel Eras Koleji'nin ana sınıflarını da gezdi. Buradaki oyun alanları başta olmak üzere öğrencilere sunulan imkan hakkında açıklamalar yapıldı.

Leyla Asım Turgut Yüzme Havuzunu da gören basın mensuplarına daha sonra bir yemek verildi. 21 bin metrekarelik arsa üzerinde 30 bin metrekare kapalı alanda hizmet veren Özel Eras Koleji, bünyesinde bulundurduğu imkanlarla Orta Anadolu'nun en iyi özel okulu olarak kabul ediliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2011 Perşembe 12:27:03
Güncelleme :17 Mart 2011 Perşembe 12:46:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?