5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Özhaseki, basketçileri kabul etti

ÖZHASEKİ, BAYAN BASKETÇİLERİ KABUL ETTİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Panküp Kayseri Şekerspor Bayan Basketbol Takımı'nı makamında kabul etti.

Kulüp Başkanı Ahmet Öztürk, Coach Ayhan Avcı, yönetim kurulu üyeleri ve bayan basketbolculardan oluşan heyeti kabulünde konuşan Başkan Özhaseki, sportif yönden altyapısını tamamlamış bir şehrin, seyirci yönünden çok daha iyi yerlerde olması gerektiğini söyledi.

Özhaseki, "Geçtiğimiz yıl, bayan basketbol takımımız için biraz sıkıntılı geçti. Ama bu yıl daha iyi bir konumda. Takıma sahip çıkıldı ve önemli çalışmalar yapıldı. Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ancak seyirci yönünden istenilen noktaya bir türlü gelemiyoruz. Sportif yönden altyapısını tamamlamış bir şehrin, seyirci yönünden sıkıntısı varsa bir özeleştiri yapmamız lazım. Kulüp olarak, şehri yönetenler olarak herkesin üzerine düşeni yapması lazım. Bizim salonları, stadları doldurmamız, takımlarımıza sahip çıkmamız gerekir. İnşallah biz bundan sonra bayan basketbol takımımızı yalnız bırakmayız. Maçlarına gelip destek oluruz, onun dışında da herhangi bir sıkıntı olursa çözüm noktasında elimizi taşın altına koyarız" dedi.

Panküp Kayseri Şekerspor Başkanı Ahmet Öztürk ise, Kayseri'yi bayan basketbolunda hem ligde hem de Avrupa'da başarıyla temsil etmek istediklerini kaydetti. Öztürk, "Yeni bir kulübüz, yeni transferler yaptık. Biraz geç kalmış olmamıza rağmen iyi transferler yaptık. İlk üç maçta, İstanbul'da Beşiktaş'a, Mersin'de Büyükşehir Belediyesi'ne kıl payı kaybettik. İstanbul'un üç büyük kulübünden sonra biz gelmek istiyoruz. Bu konuda da kendimize güveniyoruz. Hem ligde hem de önümüzdeki yıllarda Avrupa'da şehrimizi başarıyla temsil etmek istiyoruz. Bu konuda da sizden destek bekliyoruz. Bizden bu desteği esirgemeyeceğinizi de biliyoruz" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Öztürk, daha sonra Başkan Özhaseki'ye günün anısına takım flaması hediye etti.

ÖZHASEKİ, BAYAN BASKETÇİLERİ KABUL ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2009 Çarşamba 15:28:02
Güncelleme :11 Kasım 2009 Çarşamba 15:42:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?