4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Özhaseki: 'Hizmette kusur yok'

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, huzurevinde kalan yaşlılara en güzel şekilde hizmet verdiklerini ve hizmette kusur etmediklerini söyledi.

Açıklamalarda bulunan Mehmet Özhaseki, zaman zaman huzurevini ziyaret ederek orada kalan yaşlılarla sohbet ettiğini belirtti.

Türkiye'nin en modern huzurevinin Kayseri'de olduğunu ifade eden Özhaseki, “5 yıldızlı otel konforuna sahip huzurevimizde yaşlılarımız gönül rahatlığı içerisinde kalıyorlar. Burada yaşlılarımızın her türlü hizmetleri en güzel şekilde yerine getiriliyor. Doktorlar tarafından günlük kontrolleri yapılıyor, ilaçları hemşireler tarafından saati saatine veriliyor. Çeşitli sosyal etkinliklerle gönülleri alınıyor, hoşça vakit geçirmeleri sağlanıyor. Gerçekten çok huzurlu ve keyifli bir ortam var burada. Ben de zaman zaman buraya giderek yaşlılarımızla sohbet etmeye, onların dertlerini dinlemeye, gönüllerini ve dualarını almaya çalışıyorum. Yaşlılar, bizim sigortamızdır, onların gönüllerinin hoş olması ve yapmış oldukları hayır dualar bizim için önemlidir. Biz de belediye olarak hizmette kusur etmeden gönüllerini almaya çalışıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 12:34:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?