5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Özhaseki itfaiyecilerle buluştu

BAŞKAN ÖZHASEKİ, İTFAİYECİLERLE

İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında itfaiyeciler için düzenlenen yemeğe katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri itfaiyesinin tüm Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi itfaiye hizmet binasında verilen yemekte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin geldiği nokta ile tüm Türkiye'ye örnek olduğunu ve buradaki tüm faaliyetlerin dışarıdan dikkatle izlendiğini belirtti.

Kayseri İtfaiyesi'ne emek vermiş eski itfaiyeciler ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Özhaseki, "Büyüyen gelişen Kayseri'de tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte elbirliği yaparak, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ancak bunda Büyükşehir Belediyesi ve metropol ilçe belediyelerinin Kayseri'yi geleceğe taşıma adına yaptıkları projelerin önemi çok büyüktür. Kayseri atak yapmaya devam etmektedir. Bu yalnızca benim şahsi gayretimle olan bir iş değil. Tüm belediye çalışanlarının katkısıyla, özverisiyle oluyor. Kayseri itfaiyesi de gerek sahip olduğu modern araç ve techizatı, gerekse de özverili çalışanlarıyla tüm Türkiye'ye örnek olacak bir konumdadır. İtfaiyecilerimiz, canlarını ortaya koyarak yangına müdahale ediyorlar. Bu manada kendilerini tebrik ediyor ve kazasız belasız görevler diliyorum" dedi.

İtfaiye Daire Başkanı Aytekin Kahraman ise Kayseri'de hizmet sınırlarının çok büyüdüğünü ve teşkilat olarak en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olduklarını belirterek, bu amaçla almış oldukları araçların Türkiye'de ki hiçbir itfaiyede olmadığını kaydetti.

BAŞKAN ÖZHASEKİ, İTFAİYECİLERLE
BAŞKAN ÖZHASEKİ, İTFAİYECİLERLE
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 12:35:03
Güncelleme :21 Ekim 2009 Çarşamba 14:19:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?