8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Özhaseki koltuğunu devretti

BAŞKAN ÖZHASEKİ KOLTUĞUNU DEVRETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin geleneksel bir parçası olan makam devrinde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin koltuğuna bu yıl Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencisi Duygu Peköz oturdu.

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Katırcılar, okul öğretmeni Semra Sazak ve okul arkadaşlarıyla birlikte belediyeye gelerek makam koltuğuna oturan Duygu Peköz, "Başarılı çalışmalara imza atmış olan Başkanımız Mehmet Özhaseki'den görevi devraldığım için çok mutluyum. Ben de Kayseri halkına hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

Hazırladıkları mini skeçle okullarının sorunlarını dile getiren Peköz ve arkadaşlarının mesajını aldığını ifade eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, koltuklarını geçici de olsa çocuklara bırakmanın sembolik bir olay olmaktan öte onları da yönetime katmak anlamında önemli bir işleve sahip olduğuna inandığını belirterek, "Bu vesileyle çocuklarımız hem bir taraftan yönetim tarzını anlamaya çalışırken diğer taraftan, isteklerini dile getiriyorlar. Bu oldukça güzel bir seremoni. Pazartesi gününden itibaren talepleri doğrultusunda okullarının eksiklerini tespit ederek bunları gidermeye çalışacağız'' dedi.

Başkan Mehmet Özhaseki daha sonra öğrencilere içinde eşofman bulunan birer spor çantası hediye etti.

BAŞKAN ÖZHASEKİ KOLTUĞUNU DEVRETTİ
BAŞKAN ÖZHASEKİ KOLTUĞUNU DEVRETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2011 Cuma 16:04:05
Güncelleme :23 Nisan 2011 Cumartesi 19:11:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?