3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Özhaseki öğrencilerle iftar açtı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Gülen Yüzler Deniz Yıldızı Projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezleri'nde eğitim gören öğrencilerle iftarda bir araya geldi.

İskender Et Lokantası'nda gerçekleşen iftar yemeğine Gençlik Merkezleri'nde öğrenim görerek OKS'yi kazanan öğrencilerin yanı sıra Sevgi Evi'nde kalan öğrenciler de katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, "Bugün burada bizin kurslarımızda başarı gösteren öğrencilerimizin yanı sıra aynı zamanda Sevgi Evleri'nde kalan yavrularımız da var. Onlar bize emanet. Biz onları evlerimizde büyütüyoruz, başlarında öğretmen anneleri var. Gece gündüz onlar ile beraberler. Onlara ilkokuldan itibaren emek vermeye başladık. Burada gururu ve mutluluğu aynı anda yaşıyorum. Gayret ettiğimiz bir işin karşılığında başarılı öğrencileri görüyoruz. Ben de bir belediye başkanı olarak mutlu oluyorum. Allah hiç birinizin yüzünü soldurmasın, bahtınızı açık etsin. İnşallah eğitimlerinizi bir güzel tamamlarsınız. Meslek sahibi olarak bu vatana faydalı birer fertler olursunuz" diye konuştu.

Neşeli ve keyifli geçen iftar yemeğinde Başkan Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki de hazır bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 18:09:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?