5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Özhaseki ve Büyükkılıç İldem'de

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İldem'de vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Başkan Mehmet Özhaseki ve Memduh Büyükkılıç, İldem meydanında bulunan bir salonda vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada ilk olarak konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İldem'in artık Melikgazi'nin bir mahallesi durumunda olduğunu söyledi. Başkan Büyükkılıç, “Sizlerle birlikte Melikgazi'mizin nüfusu 450 bine ulaştı ve 50 ilin nüfusundan fazla durumdayız. Herkes yaptıklarını anlatır, yapacaklarını anlatır sonuçta millet kazanır. Tabii ki takdir milletindir. Seçilen kardeşimiz kim olursa olsun bizlere takdir yakışır. Biz bu anlayışla seçimlerin geçmesini temenni ediyoruz. Belediyeler olarak başta çok değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm yapılan çalışmaları izliyorsunuz.

Bugüne kadar yapamayacağımız hiçbir şeyi vaat etmedik, ama vaat ettiklerimizin de çok şükür hepsini hayata geçirdik. Her şey güllük gülistanlık diyemeyiz. Ama yeni dönemde de projelerimiz hazır, kadromuz hazır, ekibimiz güçlü, imkanlarımız ve bütçemiz mükemmel. En önemlisi sizlerin seçtiği siyasi desteğimiz var. Biz bu anlayış içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Melikgazi'nin yeni dönemde bütçesi tam 150 milyon TL. Bu açıdan siz isteyin biz de yapalım diyorum. İnşallah yeni dönemde İldem'in önünde hiçbir engel kalmayacak ve burayı hizmete doyuracağız, hiçbir eksiğini bırakmayacağız. Şimdi yeni bir seçim dönemine giriyoruz. Bu yüzden sizlerden ricamız bizi birlikte desteklemenizdir” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise, Kayseri'ye kazandırdıkları projelerden bahsederek bu başarılı çalışmaların yeni dönemde İldem'i de kapsayarak genişleyeceğini söyledi.

Özhaseki, “Ben konunun detayına girmek istemiyorum. Ama daha önce bu bölgemize kaç defa asfalt ekibimiz girmişse bölgeden uzaklaştırılmak zorunda kalmıştır. Bunların nedenlerini siz biliyorsunuz. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak buraya yeterince hizmet edemediğimizin bilincindeyiz. Ama bunun bizden kaynaklanmadığını herkes biliyor. Ama Allah'ın izniyle Memduh başkanımla bizi birlikte tercih edecek olursanız, yeni dönemde ben söz veriyorum İldem bölgemizin hiçbir eksiğini, hiçbir noksanını bırakmayacağız. Bakın Belsin bölgemize, bu bölge bizde. Var mı bir eksiği, yolu, suyu, asfaltı, parkı, bahçesi, kütüphanesi, düğün salonları, raylı sistemi her şeyi var. İnşallah İldem'de aynı Belsin gibi tüm hizmetlere doyacak. Hiçbir eksiğiniz sıkıntınız kalmayacak” diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 12:02:08
Güncelleme :2 Mart 2009 Pazartesi 12:08:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?