5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Özhaseki voleybolcuları kabul etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, nisan ayında Sivas'ta yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri'yi temsil edecek Aydınlıkevler Lisesi Erkek Voleybol Takımı'nı kabul etti.

Okul Müdürü Ahmet Sait İlter ve Beden Eğitimi Öğretmeni Fuat Kalay ile birlikte başarılı sporcuları kabulünde konuşan Başkan Özhaseki, voleybolculardan kupayı Kayseri'ye getirmelerini isteyerek, "Tebrik ediyorum, elde ettiğiniz başarılarla gurur duyduk. Buraya kadar önemli başarılar elde etmişsiniz, bundan sonra ki nokta da şampiyonluk kupasını Kayseri'ye getirmek olacaktır. Orayı başınız dik gidin, Kayseri'den geliyoruz diyerek gidin ve kendinize güvenin. Bir kez daha tebrik ediyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Özhaseki, konuşmasında sporun yanı sıra derslerin ihmal edilmemesi gerektiğinin de altını çizdi.

Ziyarette Başkan Özhaseki'ye bilgiler veren Aydınlıkevler Lisesi Müdürü Ali Sait İlter de, Kayseri'de ilk kez böyle bir başarı elde edildiğine dikkat çekerek, "Erkek voleybol takımımız, önce il, ardından bölge birincisi oldu. Daha sonra da yarı finalleri geçerek Türkiye Şampiyonası finallerine kalan 8 takımdan biri oldu. Kayseri'den ilk kez bu dalda böyle bir başarı yakalandı. Spora destek veren, sporcuya her zaman sahip çıkan belediye başkanımızla bu başarımızı paylaşalım istedik. O yüzden böyle bir ziyaret talebimiz oldu, siz de kabul ettiniz. Bu ziyaret, sporcularımız için ayrı bir moral kaynağı oldu" diye konuştu.

Beden Eğitimi öğretmeni Fuat Kalay da, Kayseri'nin spor tesisleri yönünden büyük ilerleme kaydettiğini belirterek, "Size çok teşekkür ediyoruz. Yeni stat ve Kadir Has Spor Salonu başta olmak üzere Kayseri'ye çok güzel spor tesisleri kazandırdınız. Şimdi gençlerimiz, sporcularımız çok daha güzel şartlarda spor yapıyorlar" dedi.

Başkan Özhaseki, voleybolculara birer eşofman takımı hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 14:31:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?