5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Özhaseki yılın belediye başkanı seçildi

Büyük Anadolu Birliği tarafından 'Yılın Belediye Başkanı' seçilen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ödülünü Ankara'da düzenlenen törenle aldı.

'40 Altın Adam' ödülleri olarak bu yıl 4.'sü düzenlenen ödül törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Necati Çetinkaya ve Abdulkadir Aksu'nun yanı sıra ESKİ Devlet Bakanlarından Güldal Akşit, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ANAP Genel Başkanı Salih Uzun ile sanat, spor, edebiyat, bürokrasi ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Ünlü komedyen Yavuz Seçkin'in sunumuyla Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende ödülünü, Büyük Anadolu Birliği Başkanı Yusuf Çelik'ten alan Başkan Özhaseki, ödülü şehrine hizmet için koşturan tüm belediye başkanları adına aldığını belirterek, "Belediyecilik zor iştir. İnsanlar sabah kalktıklarından gece yatana kadar, bir başka deyişle de doğumdan ölüme kadar belediye hizmetini yanlarında görmek isterler. Bu hizmetler iyi verilirse insanlar yaşadığı beldeden, şehirden keyif alırlar. Bu anlamda ben, işini hakkıyla yapan, dürüstçe çalışan belediye başkanları adına bu ödülü alıyorum" diye konuştu.

Başkan Özhaseki, konuşmasında salonda bulunan tüm davetlileri hafta sonu oynanacak olan Kayserispor-Fenerbahçe maçına da davet ederek, "Türkiye'nin en modern stadının yapımını tamamladık. Bu pazar günü oynanacak olan Kayserispor-Fenerbahçe maçıyla hizmete girecek. Burada bulunan tüm misafirleri o maça davet ediyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 15:58:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?