4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Özhaseki'den bombardıman!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, yapımı devam eden Kadir Has Stadı, sözleşmesini uzatan Mehmet Topuz ve takımdan ayrılmak isteyen Gökhan Ünal ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yapımı devam eden ve bu yıl içerisinde bitirilmesi düşünülen Kadir Has Stadı ile ilgili bilgiler veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, stat inşasının devam ettiğini belirterek, geçtiğimiz kış mevsiminin uzun bir süre olması sebebiyle stadın yapımının biraz geciktiğini söyledi. Yaklaşık 5 ay boyunca çivi bile çakamadıklarını kaydeden Özhaseki, "Geceleri -20 dereceyi bulan havada çalışmak kolay değildi. Çünkü çalışılacak bölüm üst çatı kısmına gelmişti. Çivi çakabilmek bile mümkün olmadı. Ayrıca müteahhidin işi bırakması da bizi sıkıntıya soktu. Buna da bir çözüm yolu bulduk. İşler yeniden başladı. Bu tür sıkıntılar olamasa idi bir ay önce başlayabilirdik. Stat inşasını bu sene içerisinde bitireceğiz" dedi.

Mehmet Topuz'un Kayserispor ile sözleşmesini uzatmasını değerlendiren Özhaseki, Türkiye'de her zaman 3 büyükler hegemonyası olduğunu kaydederek, 3 büyüklere rağmen Topuz'un Kayserispor'u tercih etmesini memnuniyetle karşıladıklarını dile getirdi. 3 büyük takımın Anadolu'daki herhangi bir takımın güçlenmesini istemediğini ifade eden Özhaseki, "Onlar beydir. Onlar bu dünyanın kralıdır. Anadolu'daki her takımın kafasına vurup istediği oyuncuyu alabilirler. Hatta bazıları ahlaksızca işler yapar. Yakışık almayan bir durumdur. Ama şunu bilmesiniz ki Kayserispor'da büyük bir kulüptür. Kayseri, onların karşısında dik duracak tavrı her zaman göstermiştir. Ben, yönetim kurulu ve teknik heyete teşekkür ederim. Mehmet Topuz da kendine yakışanı yapmıştır. Ben Mehmet Topuz'u ilk başladığı zamandan beri tanırım. Mehmet Topuz bu şehirde doğmuş ve büyümüş bir futbolcu. Borcu vardır onu ödüyor. Kayserispor'a tekrar imza atması marka olma yolunda ciddi bir adımdır. Bunu kimse basit bir transfer gibi görmesin. Eğer kadronuzda dünyaca ünlü bir futbolcu varsa ve onu elinde tutabiliyorsanız. Bu marka olma yolunda önemli bir adımdır. Birçok futbolcunun da Kayseri'ye gelmesi için önemli bir avantaj sağlanmıştır. Kayserispor bunu başarmıştır" diye konuştu

Gökhan Ünal'ın durumunun biraz daha farklı olduğunu söyleyen Özhaseki, Kayserispor yönetiminin futbolcunun yolunu açmayı düşündüğünü belirtti. Özhaseki. "Bana göre de Gökhan Ünal haklı. Futbolcu gitmek istiyorsa gidebilir. Ama Kayserispor'un düşündüğü parayı vermek kaydıyla. Takım onu 1 sene de elinde tutabilir. Daha sonra istediği yere gidebilir" ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 16:43:00
Güncelleme :26 Mayıs 2008 Pazartesi 16:07:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?