5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Özhaseki'den HADAK'a ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, kayak yarışlarına hazırlanan Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Merkezi (HADAK) sporcularını, Erciyes'teki tesislerinde ziyaret ederek, başarılar diledi.

HADAK Kulübü hafta sonu yapılacak olan Kayseri Kayak Yarışması İl Birinciliği için sezonunu açtı. İl birinciliği yarışmalarında iyi dereceler elde etmek isteyen HADAK Kulübü sporcularını, Erciyes Projesi'nin çalışmalarını yerinde incelemek için Erciyes'e gelen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ziyaret etti.

Ziyarete, Başkan Özhaseki ve Hacılar Belediye Başkanı ve HADAK Başkanı Ahmet Herdem'in yanı sıra, Başkan Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki, Başkan Herdem'in eşi Sevil Herdem, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Türkiye Kayak Federasyonu Asbaşkanı Mükremin Çepni ve Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Neşet Somtaş'da eşlik etti.

Başkan Özhaseki ziyarette, Hacılar Belediye Başkanı ve HADAK Başkanı Herdem'den kulübün çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Başkan Özhaseki, hafta sonu yapılacak olan yarışmada sporculara başarılar dileyerek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Özhaseki ve beraberindeki heyet daha sonra Erciyes Projesi çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 14:52:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?