5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Özhaseki'den ÖSS birincisine ödül

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ÖSS'de Türkiye 1.’si olan Özel Hisarcıklıoğlu Fen Lisesi öğrencisi Mustafa Öztürk'ü makamında kabul ederek, cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata ve Atlas Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Yetkin ile Mustafa Öztürk'ün babası Mehmet Öztürk'ün de hazır bulunduğu ziyarette kısa bir konuşma yapan Başkan Özhaseki, Kayseri'nin adının bir kez daha ülke çapında duyulduğuna dikkat çekerek, "En başta Mustafa Öztürk'ü tebrik ediyorum. Sonrasında milli eğitim camiasını, öğretmenlerini ve Atlas Eğitim Kurumları’nı tebrik ediyorum. Bu vesile ile Kayseri'nin adını bir kez daha tüm Türkiye'ye duyurdular. Biz de bu başarıyla gurur duyduk. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata da, ÖSS sonuçları hakkında bilgiler vererek, "Türkiye'deki en başarılı 3 ilden birisi Kayseri oldu. Ferdi olarak elde ettiğimiz derecelerin yanında genel ortalamada da çok başarılı bir dönem geçirdik. Kayseri olarak şimdiye kadar yakalamış olduğumuz en başarılı dönem bu dönem oldu" diye konuştu.

Başkan Özhaseki, ziyarette Türkiye birincisi Mustafa Öztürk'e cumhuriyet altınının yanı sıra bir de eşofman takımı hediye etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2009 Pazartesi 17:50:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sude budak IP: 88.224.212.xxx Tarih : 13.07.2009 22:25:48

çok güzel bi duygu bence ben şuan lise 2 ye geçtim ve bende birinci olmak istiyorum çok çok başarılar diliyorum ve kutluyorum ....:):):)