5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Özhaseki'den ramazan mesajı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yarın başlayacak olan Ramazan-ı Şerif münasebetiyle bir mesaj yayınladı.


Mesajında, Ramazan ayının feyz ve bereketine kavuşmanın eşsiz mutluluğunu bir kez daha yaşadıklarını belirten Başkan Özhaseki, Ramazanın tümüyle bir ibadet ayı olduğunu ifade ederek, "Ramazan, gündüzleri tutulan orucuyla, akşamları iftar ve teravih namazıyla, verilen fitre ve zekatıyla ibadetlerle dolu bir aydır. Bu ibadetler dolayısıyla Ramazan, ayların en bereketlisidir. Bu ayda insanlar tuttukları oruçlarla hem bedenlerinin şükrünü yapmış hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlamış olurlar. Bu nedenle Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır" dedi.
Mesajında, Ramazan Ayı'nın Allah katında en makbul zaman dilimi olduğuna dikkat çeken Başkan Özhaseki, bu ayda bol bol dua edilmesi gerektiğini belirterek, "İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'ni bulunduran Ramazan'ın mazlumların kurtuluşuna, hastaların şifa bulmasına, borçluların borçlarını eda etmesine vesile olmasını diliyor, şehrimize, ülkemize ve İslam Alemi'ne hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2009 Perşembe 11:25:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?