5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Özhaseki'den 'Sigarasız Günü'ne destek

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, 'Dünya Sigarasız Günü' kapsamında düzenlenen doğa yürüyüşüne katılarak, tam destek verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yanı sıra İl Sağlık Müdürlüğü, Yeşilay, İl Tütün Kontrol Kurulu ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla Kızıltepe'de düzenlenen dağ yürüyüşüyle sigaranın zararına ve Dünya Sigarasız Günü etkinliklerine dikkat çekildi.

Yürüyüşe katılan temsilciler sigaraya karşı mücadeleye bundan sonra da devam edeceklerini belirterek, "Bugün Dünya Sigarasız Günü. Bu çerçevede düzenlenen doğa yürüyüşüyle bir araya geldik. Sigaranın zararlarına dikkat çekmek ve Dünya Sigarasız Günü'nü, oksijeni bol, temiz bir havada kutlamak için burada yürüyüş yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki ve Melikgazi Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç da bugün burada bizimle birlikte olarak desteklerini ortaya koydular. Toplum önderi olan kişilerin bize destek vermeleri gerçekten çok önemli. Onların desteği, sigarayı bıraktırma konusunda daha kararlı hareket etmemizi sağlıyor. Özellikle Büyükşehir Belediyemizin sağlıklı yaşam etkinlikleri, toplu spor etkinlikleri, bu açıdan da önemli bir faaliyet olarak dikkat çekiyor" dediler.

Doğa yürüyüşünü tamamlayan katılımcılar, hep birlikte yapılan kahvaltının ardından Kızıltepe'den ayrıldılar.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar 11:48:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?