5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Özhaseki'den taraftarlara teşekkür

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Türkiye-Azarbeycan maçında Kadir Has Stadı'nın tribünlerini tamamen dolduran ve coşkulu bir şekilde milli takımı destekleyen taraftara teşekkür etti.

Maçtan önce Kayseri'de oynanacak olan ilk milli maç için taraftara stadı doldurma ve takıma destek olma çağrısında bulunduğunu hatırlatan Başkan Özhaseki, dün akşam görülmeye değer bir atmosfer yaşandığına dikkat çekti.

Başkan Özhaseki, "Şehir olarak son zamanlarda yakalamış olduğumuz başarı hanesine bir yenisini daha eklemiş bulunuyoruz. Her yönüyle ülkemizin örnek şehirlerinden birisi olan Kayseri, sportif tesis yönünden de hızlı bir ilerleme kaydetmiş ve çeşitli ulusal ve uluslararası spor karşılaşmalarına ev sahipliği yapmaya başlamıştı. Son olarak da dün akşam ilk kez milli takımlar seviyesinde bir futbol maçına ev sahipliği yaptık. Bu organizasyondan da şehir olarak alnımızın akıyla çıktığımız kanaatindeyim. Bu maçta tribünleri tamamen dolduran, centilmence ve coşkulu şekilde takımını destekleyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu maçtaki coşku, bundan sonraki milli maçlar için de Kayseri'nin kredisini yükseltmiştir. İnşallah Kayseri, bundan sonra da milli maçların sıkça oynandığı bir şehir olacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 17:20:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?