5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Özhaseki'den Topuz açıklaması

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Mehmet Topuz'un transferinin çirkin bir yola girdiğini söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın transfer etmek için yarıştığı ve transferi adeta yılan hikayesine dönen Mehmet Topuz ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Mehmet Topuz'un Kayserispor'da 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan Özhaseki, "Mehmet Topuz transferi çirkin bir yola girdi. Mehmet Topuz'un hiç kimseyle oturup görüşmemesi gerekirdi. Burada iki tane hak var. Biri kulübün hakkı, diğeri Mehmet Topuz'un hakkı. Bence Mehmet Topuz bir taraftan Kayseri'yi düşünmeli, çünkü bu çocuk burada yetişti. Mehmet Topuz'u buraya getiren Kayserispor'dur. Bence Mehmet Topuz geleceğini düşünerek biraz daha tedbirli olmalı" dedi.

Mehmet Topuz'un kendisini arayarak ne yapması gerektiği yönünde görüş istediğini ifade eden Özhaseki, "Mehmet Topuz'a 'Bu kadar lüzumsuz beyanatlar verme, kenara çekil, sessizce bekle' dedim. Genç futbolcuları menajerler dolduruşa getiriyor. Biz bunları çok gördük. Menajerler için kulüp önemli değil, futbolcunun üzerinden para kazanma önemlidir. Hepsini zan altında bırakmak istemiyorum, ama genelde böyle. Mehmet Topuz'a menajerlerin oyununa gelme diye uyarılarda bulundum. Bu görüşmeler devam eder, bir orta yol bulunur diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 18:07:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?