4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Özhaseki'den uygulamalı siyaset dersi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Siyaset Akademisi öğrencilerine, inşaatı süren şehir stadını ve yapımı tamamlanan diğer spor tesislerini gezdirdi.

Başkan Özhaseki gezinin ardından da yaklaşık 1,5 saat süreyle başarılı belediyecilik uygulamalarından örnekler verdi.

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi'ne konuk olan Başkan Özhaseki, yaklaşık 100 kişilik gruba önce yapımı tamamlanan şehir stadını, ardından da bu ay sonunda hizmete girmesi planlanan diğer spor tesislerini gezdirdi.

Şehir stadının yanı sıra atletizm pisti, yüzme havuzu idare binası, tenis kortları ve bin kişilik spor salonundan oluşan spor kompleksinde yapılan turun ardından açıklamalarda bulunan Başkan Özhaseki, Türkiye'nin çok modern spor tesislerine kavuştuğunu söyledi.

Özhaseki, "Gerek yeni stadyum, gerekse başta olimpik yüzme havuzu olmak üzere diğer spor tesisleri şehrimize sportif anlamda çok şey katacak önemli spor tesisler. Özellikle yeni stadımız bitmek üzere. Türkiye'nin en modern stadını en uygun fiyata üstelik de en kısa sürede tamamlamak üzereyiz. Dünyada bu büyüklükte bir stadı bizim yaptırdığımız fiyata yaptıran başka bir şehir yok. Üstelik bizden çok daha fazla para harcamalarına rağmen bizimkisi kadar fonksiyonel değil. Bir başka önemli ayrıntı da yapım süresi. Biz, emsallerine göre çok daha kısa sürede tamamlamak üzereyiz. Şehrimiz ve ülkemiz çok modern bir spor tesisi kazanmak üzere" dedi.

“BAŞARIYA GİDEN YOLUN KİLOMETRE TAŞLARI”
Stadyum ve spor tesislerinde yapılan gezinin ardından beraberindekilerle birlikte Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'ne geçen Başkan Özhaseki, burada da hizmete giren yeni toplantı salonunda belediyecilik dersi verdi.

Yaklaşık 1,5 saat süren ders boyunca ortaya koydukları başarılı belediyecilik uygulamalarını örnekleriyle birlikte anlatan Başkan Özhaseki, değişimi yakalamanın önemine değinerek başladığı konuşmasını para, insan ve bilgi yönetimini anlatarak sürdürdü. Konuşması kursiyerler tarafından ilgiyle dinlenen Başkan Özhaseki, başarıya giden yolda 'iyi niyet'in ve 'çok çalışma'nın da en başta gelen unsurlar olduğuna dikkat çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 16:11:49
Güncelleme :18 Ekim 2008 Cumartesi 16:14:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?