5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Özhaseki'den veda yemeği

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Belediye Meclis üyelerine veda yemeği verdi.

Kıranardı Kent Ormanı Şelale Park'ta gerçekleşen ve meclis üyelerinin eşleriyle katıldıkları yemekte bir konuşma yapan Başkan Özhaseki, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 5 yılda çok önemli kararlara imza attığını söyledi.

Başkan Özhaseki, "Yaklaşık 6 bin yıllık tarihi olan bir şehiriz. Bu 6 bin yılda Kayseri'nin gelişip büyüdüğü zamanlar da olmuş, küçülüp yok olma aşamasına geldiği dönemler de. Bu durumun oluşmasında şüphesiz orada yöneticilik yapan insanlar büyük rol oynamış. Şehrini geleceğe taşıyan, geleceğe dair projeler üretip uygulamaya koyan yöneticilerin zamanında şehir gelişmiş, büyümüş ve cazibe merkezi haline gelmiş. Günümüzde de aynı durum geçerli. Dünyada şehirler birbiriyle yarışıyor. Ülkemizde ise birçok şehir yerinde sayıyor. Kayseri gibi birkaç şehir var ki onlar hızla gelişiyor, ilerliyor ve büyüyor. Kayseri olarak biz Anadolu'nun ortasında cazibe merkezi haline geliyoruz. Yapılan yatırımlar, ortaya konulan çalışmalar bunu sağlıyor. Şehrin geleceğine yön verecek, gelişimine kapı açacak birçok önemli karar da bu çalışma döneminde sizlerin oylarıyla alındı. Büyükşehir Belediyesi'nin sınırları bu dönemde büyüdü ve en güzel şekilde planlandı. Önemli ticaret alanları, spor tesisleri, sosyal ve kültürel merkezler bu dönemde yapılan planlamalarla vücut buldu. Güzel bir çalışma ortamı içerisinde, uyumlu şekilde görevimizi yerine getirmenin huzuru var hepimizde. Ben bu vesile ile tüm değerli meclis üyelerimize teşekkür ediyor, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum" dedi.

Başkan Özhaseki, konuşmasının ardından Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görev yapan üyelere birer teşekkür plaketi takdim etti.Yemekte ayrıca Hisarcık Belediye Başkanı Ali Veral tarafından Başkan Özhaseki'ye, Hisarcık'a yaptığı yatırım ve hizmetlerden dolayı el dokuması bir Erciyes tablosu ile cömertliği temsil eden işlemeli bir cam vazo takdim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 12:37:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?