7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Özhaseki’nin anketi sonuçlanıyor

ÖZHASEKİ’NİN ANKETİ YARIN AKŞAM BELLİ OLACAK

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, milletvekilli olup olmamasıyla ilgili vatandaşa sundukları anketin yarın akşama kadar sonuçlanacağını söyledi.

2 soruluk anket hazırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, vatandaşa ‘Özhaseki’nin bundan sonraki siyasi hayatına milletvekili olarak devam etmesini ister misiniz?’ ile ‘Yarın seçim olsa kimse oy verirdiniz?’ sorularının yöneltildiğini belirtti. Anket sonuçlarının yarın akşama kadar netleşeceğini söyleyen Özhaseki, şu an bir kısım bilgilere ulaştığını belirterek, “İkinci soruyu neden soruyorum? Bunu şunun için soruyoruz, Kayseri’nin siyasi durumunun ne olduğunu görmek için değil. Ama değişik partilerdeki arkadaşların Ankara’ya gidişi ve siyaset yapma hususunda ne durumda olduklarını anlamak istiyorum. Yarın akşama biter, ana bilgiler gelmeye başladı. Mahalle mahalle dolaşırsanız, yaygınlaştırırsanız, doğru sonuçlar elde ederiniz” şeklinde konuştu.

Başbakan Erdoğan’ın Kayseri’de anket yaptırmasıyla ilgili ise Özhaseki, “’Şu andaki milletvekillerinizin dışında kimi görmek istiyorsunuz?’ sorusunu yönetmişler. Görüştüm G-genel Merkezle” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2011 Pazartesi 14:36:03
Güncelleme :7 Mart 2011 Pazartesi 23:25:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?