7
Mayıs
2024
Salı
KAYSERİ

Özhaseki'nin kabul günü

BAŞKAN ÖZHASEKİ'NİN KABUL GÜNÜ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, çeşitli sivil toplum örgütü ve dernek temsilcilerini makamında kabul ederek ayrı ayrı görüştü.

İlk olarak Sarraflar Derneği Başkanı Ömer Gülsoy ve dernek üyelerini kabul eden Başkan Özhaseki, Sarraflar Derneği'nin çeşitli konulardaki taleplerini dinledi.

Daha sonra sırayla Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Zeki Duman ve beraberindekiler ile Yeni Ufuklar Dernek Başkanı Cuma Soysal ile dernek yönetimini ve Tema Vakfı Kayseri Temsilcisi İsmail Gökşen'i ağırlayan Başkan Özhaseki, misafirleriyle çeşitli konularda görüş alış verişinde bulundu.

Başkan Özhaseki'nin bir sonraki ziyaretçileri Samanyolu Televizyonu'nda yayınlanan Kollama dizisi ekibi oldu. AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ile birlikte Yapımcı Ali Avcı, Senarist Bayram Özbek, Oyuncular Orhan Bıyıklı ve Ümit Keleş ile Yapım Ortağı Hakan Serim'in katıldığı ziyarette dizi hakkında bilgiler alan Özhaseki, dizi ekibine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Başkan Özhaseki, ziyaretler çerçevesinde son olarak Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden ve beraberindekileri kabul ederek bir süre görüştü.

BAŞKAN ÖZHASEKİ'NİN KABUL GÜNÜ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2011 Perşembe 16:47:01
Güncelleme :20 Ocak 2011 Perşembe 16:52:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?