5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Özhaseki'ye STK'lardan ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Lokantacılar ve Pastacılar Odası yönetim kurulu ile Cumhuriyet Kadınları Derneği Kayseri Şubesi üyelerini makamında ayrı ayrı kabul etti.

İlk olarak Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Hayrettin Köse ile beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul eden Başkan Özhaseki, yeni yönetime hayırlı olsun diyerek başarı temennisinde bulundu.

Oda Başkanı Hayrettin Köse de üstlendikleri vazifeyi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret edeceklerini kaydetti ve her zaman olduğu gibi en büyük destekçilerinin de belediye olacağına dikkat çekti.

Başkan Özhaseki daha sonra Cumhuriyet Kadınları Derneği Kayseri Şube Başkanı Esra Yörük ve beraberindekileri ağırladı. Burada dernek hakkında bilgiler veren Başkan Esra Yörük, yeni kuruldukları için desteğe ihtiyaçları olduğuna vurgu yaparak, "Yaklaşık 10 yıl önce kurulan derneğimizin Kayseri Şubesi'ni altı ay önce açtık. Bu nedenle çeşitli konularda destek ve yardım bekliyoruz. Bunların başında da yapacağımız panel, toplantı gibi etkinlikler için yer konusu geliyor. Belediyemizden bu konuda destek bekliyoruz" dedi.

Başkan Özhaseki de, belediye tesislerinin tüm sivil toplum örgütlerine olduğu gibi Cumhuriyet Kadınları Derneği'ne de açık olduğunu belirterek, "Meclis salonumuz, Kongre Merkezi'ndeki salonlar ve diğer tesislerimiz tüm vakıflara, derneklere ve sivil toplum örgütlerine açık. Sizden de bu yönde gelecek taleplere olumlu bakarız ve gereken desteği sağlarız" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 12:24:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?