2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Özhaseki'ye teşekkür ziyareti

2. Liselerarası Tiyatro Festivali'ne katılan okulların yönetmenleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

 
Çocukların ortaya koydukları performansın herkes tarafından beğeniyle karşılandığını ifade eden yönetmenler, tiyatro festivalini düzenleyerek bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Yönetmenler, "İki yıldır çok güzel ve önemli bir organizasyona imza atıyorsunuz. Amacına uygun olarak gerçekleşen tiyatro festivali, öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya koymalarına imkan tanıyor. Öğrencilerimiz bir şeyler yapabilmenin mutluluğunu yaşarken, Kayseri halkı da tiyatro izlemenin keyfine varıyor. Çevremizdeki herkesten çok olumlu tepkiler alıyoruz. Tiyatro festivaliyle bize bu imkanı sağladığınız için size çok teşekkür ediyoruz" dediler.

 
Başkan Özhaseki de konuşmasında Kayseri'de sanata olan ilginin gün geçtikçe arttığına dikkat çekerek, "İnsanların önce karnını doyurması lazım. En temel ihtiyaçlarını karşılaması lazım. Sonrasında zaten sosyal aktivite aramaya başlıyor. Sonuçta insan sosyal bir varlık. Biz Kayseri'de önemli altyapı hizmetlerini yerine getirdikten sonra bu işe ağırlık verdik. Nihayetinde ortaya çok güzel ve önemli etkinlikler çıkmaya başladı. Bu alandaki boşluğu doldurduğumuzu söyleyebilirim. Önümüzdeki dönemde kültür-sanat faaliyetleri artarak devam edecek" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2007 Cuma 17:14:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?