8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Özhaseki'ye zirve daveti

ÖZHASEKİ'YE ZİRVE DAVETİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Erciyes'e Saygı Grubu ile Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Şemsettin Arslan ve bedensel engelli futbolcuları makamında kabul ederek ayrı ayrı görüştü.

İlk olarak Nihat Karakaya ve beraberindeki Erciyes'e Saygı Grubu üyelerini kabul eden Başkan Özhaseki, konuklarıyla bir süre görüştü. Ziyarette yaptığı konuşmada Erciyes'teki bitki çeşitliliğinin çok fazla olduğunu belirten Nihat Karakaya, "Erciyes'te bin 174 bitki yetişiyor. Bu bitkilerden 16 tanesi sadece Erciyes dağına özgü ve adını Erciyes'ten alıyor" dedi.

Erciyes'teki bitki çeşitliliğine dikkat çekmek ve yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalan bu bitkilerin koruma altına alınmasını sağlamak amacıyla 27 - 28 Temmuz 2011 tarihleri arasında Erciyes'in zirvesine bir gezi düzenleyeceklerini kaydeden Karakaya, bu geziye Başkan Özhaseki'yi de davet etti.

Ziyarette Karakaya ve beraberindekiler Başkan Özhaseki'ye Erciyes'e özgü akkız çiçeğinin kar altındaki görüntüsünün yer aldığı bir tablo armağan etti.

Ardından Başkan Özhaseki, Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Şemsettin Arslan ve beraberindeki futbolcular ile biraraya geldi.

Başkanlık Makamı'nda gerçekleştirilen ziyarette takım hakkında bilgiler veren Kulüp Başkanı Arslan, "Sizin desteklerinizle 2010-2011 sezonu Ampute Futbol Süper Ligi'nde 3. olduk. Size başarı sözümüz vardı bundan dolayı kupamızı alarak sizi ziyaret etmek istedik. Şimdi hedefimiz birincilik" dedi.

Ziyaret kapsamında Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Arslan ve beraberindekiler Başkan Özhaseki'ye bir de teşekkür plaketi takdim ettiler.

ÖZHASEKİ'YE ZİRVE DAVETİ
ÖZHASEKİ'YE ZİRVE DAVETİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2011 Cuma 18:16:02
Güncelleme :15 Temmuz 2011 Cuma 18:33:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?